Tajlandska masaža

Tajlandska masaža

Tradicionalna tajlandska masaža koja vodi poreklo iz Indije, gde je počela da se primenjuje još pre 25 vekova. Obavlja se na podu, na madracu i traje od 60 so 120 minuta.

Šta je Tajlandska masaža?

Thai masaža je drevni način lečenja koji kombinuje akupresuru i joga pokrete.  Za vreme tradicionalne thai masaže ne koriste se eterična ulja ili losioni, takođe gost ostaje u thai odeći tokom celog tretmana.

Tokom ove masaže postoji konstantni kontakt izmedju vas i terapeuta, ali pored  standardnog pritiska na misiće, telo se takođe isteže i zateže. Ova masaža podrazumeva da vaše telo bude pozicionirano u različite joga položaje prilikom kojih će se ujedno vršiti i ritmični pritisci na određene delove tela.

Koji su benefiti Tajlandske masaže?

U ovoj vrsti masaže spajaju se pozitivni efekti akupresure, joge i refleksologije čime da se postiže smirenost i regeneracija umornih delova organizma. Takođe povećava se elastičnost tela, stimuliše se rad unutrašnjih organa i poboljšava cirkulacija.

Osim regeneracije umornih delova tela, tajlandska masaža izuzetno pozitivno utiče i na smanjenje i oslobađanje od stresa, kao i kod hronične ili česte glavobolje.

O benefitima tradicionalne tajlandske masaže govori činjenica da je priznata od strane međunarodne zdravstvene organizacije Evrope kao prirodno lekovita preventivna delatnost.

Iako masaža jako prija, kako fizički, tako i psihički, jer se nakon nje osećate drastično pozitivnije i motivisanije za bilo koju aktivnost, preporuka je da je konzumirate 2 do 3 puta mesečno.

Povežimo se

Budite slobodni da nas kontaktirate i dobijete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju.

ISKUSTVA NAŠIH KORISNIKA

Pozovite >